Akcija

Paket Navdušenka

Na zalogi

50,65 40,00

V paketu Navdušenka po super ugodni ceni prejmeš moje prve štiri knjige:

Tudi ti rada knjige povohaš pred nakupom? 🙈 ‘Povohaj’ knjige iz paketa Navdušenka tukaj »

Količina

Opis

V paket Navdušenka so vključene moje prve štiri knjige (najnovejša, Hotel Lavanda 3: Nazaj domov, je na voljo na tej povezavi »):

 

Hotel Lavanda (2015, 2019 – 2. natis)

Valentina ima vse: popolnega moškega, lepo stanovanje in službo, v kateri uživa. V tednu dni pa se ji življenje sesuje kot hišica iz kart – kar naenkrat je samska, brezposelna in spet živi pri mami. Še dobro, da se je pred kratkim na njenih vratih pojavil smešni francoski odvetnik in jo skušal prepričati, da je od neznanca podedovala hotel v Provansi. Odloči se, da bo preverila, ali je kaj na tem, zato se s puntom odpelje v Francijo, največji pustolovščini svojega življenja naproti. Pa je pripravljena na vse, kar bo tam izvedela?
328 strani, 12,5 x 19 cm, mehka vezava

 

Hotel Lavanda 2: Poslednja skrivnost (2020)

Leto dni je minilo, odkar je Valentina za seboj pustila vse in se preselila v Gordes. Zdaj se ji spet podira svet: po hudem prepiru je Michel izginil neznano kam. Za nameček se je vrnila še babica, da bi ji pomagala na recepciji, vendar ji je v resnici vse prej kot v pomoč – čudno se obnaša, izginja brez razlage, brska po sobah gostov, in kar je najhuje, pri vsem tem ji sploh ni mar, kaj vse to pomeni za ugled Hotela Lavande. Valentina je obupana in spet polna vprašanj. Kje je Michel? Kaj ima za bregom babica? In kaj za božjo voljo se dogaja z njenim življenjem? Se ji pridružiš v Provansi?
318 strani, 12,5 x 19 cm, mehka vezava

 

Siva dama (2017)

Lana je vihrava lepotica, ki zaradi dolgega jezika ne utegne obdržati nobene službe. Ko se zaposli kot pomočnica direktorja, je videti, da se ji je vendarle nasmehnila sreča – a vse le ni tako rožnato. Z direktorjem se ne preneseta, ob tem pa jo bega še skrivnostna dama v sivem, ki v Lanini glavi riše vprašaj za vprašajem. Kdo je? Zakaj je videti, da ve vse o njej? Zakaj ji pomaga? Predvsem pa – kaj ima za bregom?
336 strani, 12,5 x 19 cm, mehka vezava

 

Pravi čas (2019)

Maja, razočarana nad moškimi in nad življenjem, za konec tedna obišče mamo, ki žaluje za svojim možem. Na pragu se pojavi urejen gospod, ki v njeni mami sproži sila nenavadno obnašanje. Noče ga videti, ker »ni pravi čas«. In gospod na pragu? No, on pa nima nobenega namena oditi. Usede se tja in sporoči, da ne bo šel nikamor, dokler ga njena mama ne sprejme. Maja se tako znajde zmedena sredi dveh trmastih značajev, vrta vanju in išče povezave med njima, obenem pa razmišlja o svojem življenju in vedno bolj spoznava, da mora najprej imeti rada sebe, šele potem bo lahko tudi ona srečna v ljubezni.
108 strani, 16,5 x 11,5 cm, trda vezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Paket Navdušenka”
Nazaj na vrh
Nakupovalna košarica
Zapri

Košarica je prazna

Obvestilo o piškotkih

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.